mcare Payments


Kortbetaling på nett ved Out-of-Warranty reparasjoner

mcare Payments gir spesielt B2C-aktører muligheten til å retenke og optimalisere håndteringen av Out-of-Warranty (OOW) reparasjoner. 
Mcare lanserte i februar betaling av kort som mulighet for Out-of-Warranty reparasjoner og egenandeler for forsikringssaker. Tjenesten leveres både for «click» and «brick» baserte forhandlere og spesielt egnet mot å minske administrasjonen og håndtering av kostnadsforslag og egenandelbetaling mot våre partnere som opererer i forbrukermarkedet. For å kunne utnytte tjenesten betinger det at partneren har en avtale med mcare som inkluderer bruk av Emrox Store (for butikker) eller Emrox Selfservice (for bruk på nettsider).
 
«Payments har vært i bruk siden februar for alle Telenors butikker i Sverige og som en del av Telenor.se, med stort og stabilt volum. Vi merker nå stor pågang etter den samme tjenesten i Norge. Å benytte Payments kombinert med Emrox Customer Access gir enkelt og greit en god kundeopplevelse, samtidig med at økonomisk administrasjon faller dramatisk. Dette er en tjeneste vi ser frem til å implementere bredere også til våre norske B2C-partnere», sier Richard Øverby, salgsdirektør i mcare. «Knytningen mot våre logistikkpartnere, selvbetjeningsgrensesnitt og elektronisk kommunikasjon gjør at vi nå tar ennå et steg i retning av å kunne gå i retning av å være en fullverdig Ettermarkeds-SPOC for våre konsumentkunder.»
 
Payments er pt tilgjengelig for kortbetaling i norsk, svensk og dansk valuta. Mcare tilbyr både systemoppsett for partners konto, samt overtakelse av oppgjørsansvar. Ta kontakt med din Account Manager for ytterligere informasjon.